Het eetdagboek van Eva in Fruit Paradise

Het eetdagboek van Eva in Fruit Paradise

Daar is hij dan, het eetdagboekje dat Jetske heel graag wilde doen.

Eva laat met haar eigen YouTube-kanaal zien wat ze allemaal eet. Een van de dingen die vaak voorbij komen, zijn pannenkoekjes. Jetske hoopte het stiekem al en ja hoor: het recept zat in het eetdagboekje dat ze mocht volgen.

Vegan ijs

Natuurlijk sprak Jetske Eva ook in het echt en samen gingen ze naar Juice Brothers, om daar een heerlijke smoothie bowl te nemen. Maar dit weer vraagt natuurlijk om een heerlijk ijsje en dus gingen ze daarna terug om een vegan ijsje te nemen. Want ja, dat kan gewoon! Bij Juice Brothers verkopen ze ijs van Van Leeuwen. Superlekker en dus 100% plantaardig. Jetske nam cookie dough en was intens gelukkig! Het is lang geleden dat ze zulk lekker ijs at!

Wraps en pannenkoeken

Helaas is het niet in de video te zien dat ze genieten van dit ijsje. Maar niet getreurd, er komt genoeg lekkers voorbij. Zo eet Eva als avondeten heerlijk veel wraps. En o ja, voor de mensen die Jetske al langer kennen: ze is weer eens lekker blond bezig. Ze dacht dat ze de goede chocola in huis had totdat….

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger