Het eetdagboek van een vegan model

Yes, Jetske heeft weer een eetdagboekje voor jullie! Dit keer van een vegan man, en niet zomaar een; het is vegan model Julian Piket.

Vegan eiwitten

Als je wilt weten hoe een vegan aan zijn eiwitten komt, is dit dagboekje zeker het checken waard. Julian zorgt namelijk dat hij aan voldoende  eiwitten komt. Al zijn maaltijden bevatten eiwitten. Daarnaast begint hij pas om 12:00 uur met eten. Het was voor Jetske dus weer even een dagje intermittent fasting. Of hij altijd intermittent fasting doet en wat hij allemaal eet, laat Jetske in onderstaande video zien.

Maar zoals altijd toont ze ook weer haar ongezouten mening over dit eetdagboekje. Zo miste ze ernstig haar fruit en vindt ze het (zoals gewoonlijk) weer eens te weinig…

Vegan model

Natuurlijk bespreekt Jetske zoals altijd ook het eetdagboek met Julian en daarnaast stelt ze de standaard vraag waarom hij vegan is geworden en hoelang hij al vegan is. Ook praten ze over zijn toekomstplannen en over hoe hij denkt over de stereotypering dat mannen vlees “moeten” eten. Hij wil dan ook met zijn Instagramaccount mensen/mannen inspireren vaker vegan te eten.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger