Eten als het groene broertje

Eten als het Groene Broertje

Ja hoor, daar is-ie dan: Jetske’s allereerste ruil met een vegan man! Hoewel Sytse langer is dan Jetske en een man is, moet ze eerlijk bekennen dat ze zijn porties nog best wel oké vond. Althans over het algemeen. De smoothie was vrij heftig…. Een smoothie van twee liter bij je lunch, tja, dat was wel even wennen.

Op dieet

Sytse is op dieet. Hij vertelt een deel van zijn persoonlijke verhaal ook in deze video. Maar ga ook zeker dit artikel lezen waarin hij zijn hele verhaal vertelt. Hij doet dit onder begeleiding van Lobke Faasen, een vegan diëtiste. Heel dapper van hem, vindt Jetske, vooral omdat hij er zo open over vertelt.

Skype-date

Ook dit keer deden we het interview via Skype, aangezien Sytse ver van haar vandaan woont. Maar alsnog werd het een leuk interview en was het heel gezellig. Ze vindt het vooral tof dat er ook steeds meer mannen vegan gaan! Want ja, ook mannen kunnen makkelijk zonder vlees. Je bent er niet minder stoer op als je geen vlees eet. Sterker nog, Jetske vind het behoorlijk stoer als een man voor dierenwelzijn en het milieu opkomt!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger