Eet Zonder Leed! – Wat at Jetske de 1e week van 2018?

In ‘Eet zonder Leed’ laat Jetske zien wat ze allemaal eet als vegan. Een nieuw jaar vraagt om een gezonde start…. Of… Toch niet? In deze video zie je wat Jetske in de eerste week van januari 2018 allemaal at. En nee, het is niet allemaal gezond, maar het is in ieder geval wel lekker en daar gaat het om. 

Waarom niet meteen gezond?

Volgens Jetske is de grootste fout die mensen maken, dat ze meteen hyper gezond willen gaan in het nieuwe jaar. Maar eerlijk, bij haar zijn de oliebollen nog niet op op 2 januari, en ze heeft soms zelfs nog kerstkansjes liggen. Gooit ze die dan allemaal weg? Nee toch, dat is zonde! Om dit allemaal op één dag op te eten om zo daarna een goede start te maken, is ook niet handig. Jetske is steeds meer de balans aan het zoeken in gezond en ongezond en het luisteren naar haar lichaam. 

Vegan bij McDonald’s

Je ziet haar ook eten bij de McDonald’s. Komt ze daar vaak? Als ze er drie keer per jaar komt, is het veel. Ze ging er dan ook heen met de kinderen van haar werk. Hoewel ze nog geen vijf minuten lopen van de McDonald’s af woont en deze toen nog een vegan burger had, komt Jetske daar dus heel weinig. Voor die vijf euro heeft ze liever een lekkere smoothiebowl van de naaste buren.

 

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger