Wat eet jij niet en hoe noem je dat dan?

Sommige mensen eten plantaardig, maar ook nog eieren. Anderen consumeren wel zuivel, maar geen vlees of eieren. Wat eet jij niet en hoe noem je dat dan? Ofwel: wat zijn de verschillen tussen omnivoor, pescotariër, lacto- en ovovegetariër en veganist?

Interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen?

VeganChallenge

De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten.
Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen met een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen. Kijk wat bij jou past!

Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya Papaya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger