Bedankt voor elke keer dat je plantaardig eet

abri-bedankt-crowdfunding

Loop je op het station, word je ineens bedankt omdat je (soms) plantaardig eet. Natuurlijk willen wij van de VeganChallenge zo vlak voor Dierendag je aandacht trekken voor plantaardig eten, omdat we het heel belangrijk vinden dat mensen weten hoeveel beter het is voor dier, mens en onze planeet. En voor jezelf!

Bedankt!

Dierlijke producten (en dan betekent niet alleen eten) hebben veel impact. Op het dier dat behandeld wordt als eigendom in plaats van individu en het altijd met de dood moet bekopen. Op onze planeet: van natuur- en milieuvervuiling tot ontboste gebieden. En tot slot op mensen. Wist je dat er genoeg plantaardig eten is voor iedereen ter wereld?

Plantaardig eten

Vaak eet je onbewust al meer plantaardige producten dan je denkt. Iedereen eet ten slotte wel eens aardappelen, pasta, rijst, groenten, fruit, noten en peulvruchten. Ook brood, chips, koekjes, drinken en andere producten kunnen plantaardig zijn. Waarschijnlijk is plantaardig eten dan ook makkelijker dan je denkt. Toch is het vaak lastig om ergens te beginnen.

VeganChallenge

Daarom helpen we je graag een handje. Want er zijn vast ook producten die je nog gebruikt die niet plantaardig zijn. Daag jezelf uit om in met de VeganChallenge een maand lang plantaardig te eten met onze hulp. Als je je inschrijft voor de VeganChallenge, ontvang je elke dag tips, recepten en meer. Doe je mee? Daarnaast kan je natuurlijk ook op Facebook en Instagram kijken.

Nogmaals bedankt, ook voor het bezoeken van de website. En nu in actie: Go VeganChallenge!