Als enige vegan uit eten in een vreemde stad

Je bent vegan en je gaat als enige vegan uit eten in een vreemde stad met een groep niet-vegans. Waar moet je dan op letten? Hoe zorg je ervoor dat er voor jou wel iets lekkers tussen zit en dat je dus ook kan genieten van het avondje uit?

Voorbereiding is key

Op Jetske’s pagina hotspots en reizen kunnen jullie al veel vegan (friendly) hotspots vinden in diverse steden en landen. Natuurlijk kun je dit als basis voor je zoektocht gebruiken. Daarnaast komen de laatste tijd steeds meer vegan friendly hotspots op diverse plekken. Het is voor veganisten steeds makkelijker om uit eten te gaan.

Vegan friendly

Jetske zegt bewust vegan friendly en niet volledig vegan. Want ja, als je de plek al kent is het natuurlijk een stuk makkelijker om je voor te bereiden. Maar hoe doe je dat nou als je nog nooit in de plaats bent geweest en geen idee hebt waar je lekker vegan kunt eten?

In haar nieuwe video geeft Jetske tips hoe je je – als enige vegan – kunt voorbereiden. Waar kan je nou het beste op letten en hoe zorg je ervoor dat jij ook een volwaardige maaltijd hebt maar de rest niet met jou mee “moet” eten? Aangezien Jetske zelf nogal veel niet-vegan vrienden heeft, kiest zij voor een plek waar ook haar vrienden kunnen eten wat ze willen.

Vegan in Nijmegen

Dit keer ging Jetske naar Nijmegen voor de Marikenloop, de trailversie wel te verstaan. Na afloop ging zij met haar vriendinnen gezellig uit eten! Benieuwd hoe zij een leuke vegan friendly hotspot vond? Check dan zeker haar nieuwe video!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger