Zo eet een plantaardige diëtist

Lobke Faasen is plantaardig dietist en schrijft heerlijke luchtige blogs over de feiten en fabels rondom voeding. Ze is vooral hoofdsponsor van bonen en peulvruchten en dat was dan ook te merken in haar eetdagboek.

Bonenbaby

Jetske kreeg een heleboel bonen voorgeschoteld. An sich vindt ze dat niet zo erg, want ze lust ze graag. Maar haar arme darmen… Als je haar die avond tegen was gekomen, had je misschien wel gedacht dat ze zwanger was. Maar nee, ze had gewoon een bonenbaby in haar buik. Iets wat haar daarom weerhoud om vaker bonen te eten. Of misschien is het een kwestie van wennen…

Hoe doet ze dat

Jetske vroeg zich af hoe Lobke dat doet; geen opgezette buik, maar wel veel bonen eten. Deze vraag stelde Jetske haar in het interview nadat ze haar eetdagboek had uitgevoerd. Lobke gaf haar een zeer helder antwoord, wat Jetske des te meer motiveert om bonen in te slaan!

Naast het eten van veel bonen, lijkt Lobke aan een vorm van intermittent fasting te doen, iets wat Jetske ook al eens heeft geprobeerd, maar voor haar geen succes was… Maar wie weet lukt het haar beter als ze meer eet zoals Lobke.

Jetske vond het zelf weer heel inspirerend om te zien hoe Lobke at en het heeft haar weer aan het denken gezet. Check ook zeker de andere dagboekjes en het YouTube-kanaal van Lobke!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger