Zijn vegans hypocriet?

Zijn vegans hypocriet? Omdat ze proberen iets goeds te doen maar niet perfect zijn? In deze video vertelt Maya over het principe: je moet ergens beginnen.

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen?

VeganChallenge

De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan gratis een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten.
Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Veganisme gaat tenslotte niet alleen over plantaardig eten, maar om het zoveel mogelijk vermijden van dierlijke producten. Je zult enorm veel leren en ook na de challenge zul je nieuwe dingen ontdekken. Je zult al snel inzien waarom mensen ervoor kiezen om te switchen naar een veganistische levenswijze. We hopen je natuurlijk te inspireren om ook op de lange termijn, na de challenge, vegan te blijven. Wie weet ga je dan ook vrienden en familie inspireren om een keer wat anders te proberen. De VeganChallenge is een mooi begin van jouw reis. Kijk wat bij jou past!

Vond je de video interessant? Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger