Zijn veganisten extreem of hypocriet?

Zijn veganisten extreem of hypocriet? Wie eet er nou geen eieren en geen kaas? En dan eet je dat niet, maar je rijdt wel auto en je stapt zo nu en dan onder de douche. Wie is er nou hypocriet? Wie verwacht er nou het extreme? Maya legt het uit.

VeganChallenge

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen? De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan gratis een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje? Dagelijks ontvang je informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen. Kijk wat bij jou past!

Lees hier meer over mythes rondom het veganisme.

“Zijn veganisten extreem of hypocriet” interessant? Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger