Word ook lid van de NVV!

Nederlandse Vereniging voor VeganismeDe VeganChallenge is één van de projecten waarmee de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) de vegan lifestyle onder de aandacht wil brengen en de voordelen van veganisme wil laten zien voor je gezondheid, de dieren, natuur & milieu en de medemens. Word jij ook lid van de NVV? Lidmaatschap kost slechts 20 euro (nog geen 2 euro per maand!) en je krijgt ook nog eens een mooi welkomstcadeau!

Als vereniging merken we de laatste jaren een sterk toegenomen belangstelling voor de vegan lifestyle, wat onder meer tot uiting komt in een sterk gestegen aantal leden. Het hebben van meer leden is voor de NVV belangrijk omdat het betekent dat we verder kunnen met de onze huidige projecten en het ontwikkelen van nieuwe. Het betekent ook dat we als vereniging namens een steeds grotere achterban mogen spreken. Bovendien willen steeds meer leden ook een actieve rol spelen binnen de vereniging of binnen een van onze projecten. Een mooie ontwikkeling voor het veganisme!

Wat houdt het lidmaatschap eigenlijk in?

Het betekent dat je 4x per jaar het VEGAN Magazine in de bus (of digitale mailbox) zult krijgen. Een blad vol informatie omtrent veganisme.

Je krijgt bovendien een ledenvoordeelpas waarmee je korting of ander voordeel krijgt bij een groeiend aantal restaurants, winkels en andere initiatieven die deelnemer zijn aan onze Vegan Friendly promotie. Door lid te zijn krijg je ook korting op door de vereniging georganiseerde activiteiten, zoals bustrips naar vegan festivals of een dierenopvang.

Lidmaatschap geeft ook recht op inspraak en stemrecht binnen de vereniging. Maar, het belangrijkste van alles: door lid te zijn van de NVV steun je onze inzet voor de promotie van veganisme!

Nieuwe leden mogen een welkomstgeschenk uitkiezen. Lees meer over het lidmaatschap op onze website.

Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap, stel ze dan gerust via administratie@veganisme.org.