Alle vegans over één kam scheren

Alle vegans over één kam scheren. Ken je dat, van die mensen die één vegan kennen waarmee iets mis was en er dan van uitgaan dat dat voor alle vegans geldt? Super irritant! In deze video vertelt Maya waarom iedereen snel zou moeten stoppen met zulke vreemde gevolgtrekkingen.

Veel mensen gaan er nog steeds van uit dat een veganistisch dieet ongezond is omdat je niet alle voedingswaarden uit planten kunt halen. ’s Werelds grootste organisatie van voedings- en nutritiedeskundigen (The Academy of Nutrition and Dietetics) stelt echter dat een evenwichtig veganistisch dieet geschikt is voor alle leeftijdsgroepen – van baby tot en met oudere, ook tijdens de zwangerschap. 

Wil jij niet alle vegans over één kam scheren en zelf ontdekken hoe het is om veganist te zijn?

Doe dan mee aan de VeganChallenge! Je krijgt een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen. Kijk wat bij jou past!

Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya Papaya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger