Vegan? Wat gezond!

“Vegan? Wat gezond!” Als je veganistisch eet, eet je dan automatisch super gezond? Kan wel, hoeft niet! Maya vertelt over hoeveel verschillende voedingspatronen er wel niet zijn binnen het veganisme.

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen?

VeganChallenge

Doe dan mee met de VeganChallenge en je krijgt gratis een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Je mag natuurlijk zelf kiezen of je gelijk 100% vegan wilt worden, of dat je op een wat lager pitje begint. In ieder geval ontvang je van ons dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen.

Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger