Vegan en duurzame cadeaus

Het is Sinterklaas geweest en Jetske heeft allemaal super leuke vegan en duurzame cadeautjes gekregen! Niet alleen let Jetske in het dagelijks leven op wat ze koopt, maar ook op wat ze vraagt. Vandaar dat ze dit jaar allemaal praktische en duurzame cadeaus heeft gevraagd.

Foodhuggers

Het meest duurzame cadeau zijn de foodhuggers. Dit zijn siliconen vormpjes die je om je eten kan doen om het langer vers te houden, bijvoorbeeld voor een halve komkommer of tomaat. Super handig! Je kunt het ook om blikken doen, mocht je maar de helft van de bonen gebruiken. Jetske is hier heel erg blij mee en waarschijnlijk gaat ze dit nog uitbreiden met een halve avocado vorm.

Challenge van de dag

Jetske heeft de hele maand december elke dag een challenge voor jou.

Vandaag hoef je eigenlijk niet zoveel te doen, alleen eens rustig gaan neuzen in je kast. Zij vraagt je namelijk om te kijken waar allemaal suiker in zit! Het zal je verbazen in hoeveel producten er suiker zit. Dat er in snoep en koek suiker zit, weten we allemaal wel. Maar ook in brood, vleesvervangers en zelfs chips wordt suiker toegevoegd. Dit doen de fabrikanten om ervoor te zorgen dat wij alleen maar meer trek  krijgen en er dus meer van eten (en kopen).

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger