Gaat sporten en vegan zijn samen?

Gaat sporten en vegan zijn samen? Nou en of!

In tegenstelling tot wat veel sporters denken, hoef je echt geen kilo’s kip of kwark te eten om goed te kunnen sporten en dat is precies wat Maya in deze video laat zien.

Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya.

Als sporter hoef je dus helemaal niet bang te zijn dat je sportprestaties achteruit gaan met een volledig plantaardig dieet. In tegendeel: je sportprestaties kunnen verbeteren en je kunt sneller herstellen met het juiste plantaardige dieet. Bekijk ook eens de documentaire The Game Changers (beschikbaar op Netflix), die veel informatie geeft over topsport in combinatie met een plantaardig dieet.

Ben jij een sporter en heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen?

VeganChallenge

De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Kijk wat bij jou past! Gaat sporten en vegan zijn samen? Jazeker! Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger