Sabine over haar favo vegan webshop

Ik ken een supertoffe webshop! Tegenwoordig shoppen we met z’n allen steeds vaker online onze voeding en kleding. Ideaal zo vanuit je luie stoel met een schermpje voor je neus. Zeker als het buiten nat en vies weer is. Hup, alles in je winkelwagentje, betalen en de volgende dag in huis.

Webshoppen vs life shoppen

Toch vind ik real life shoppen vaak fijner. Misschien komt het omdat ik al wat ouder ben.

Tenminste, ik vind 40 best wel oud haha. Zeker als het om bijvoorbeeld kleding gaat, dan pas ik het toch eerst liever in de winkel. Op een plaatje is het toch altijd weer anders dan als dat je het zelf draagt. Al dat gedoe als het dan niets blijkt te zijn en het dus weer moet worden teruggestuurd.

In de paskamer weet je gelijk of het goed zit. Je betaalt of je hangt het weer terug. Ideaal toch? Ja, oké, je moet er wel de deur voor uit. Goed excuus om dan gelijk ergens te gaan lunchen of een bakje koffie te scoren. Ook mijn boodschappen haal ik liever zelf en bepaal met behulp van de aanbiedingen in folders welke supermarkt mijn bezoek kan verwachten.

Superfood(ie)

Maak je geen enkele zorgen om deze oude muts – natuurlijk shop ik ook wel eens online. En ik heb een supertoffe webshop voor je waar ik regelmatig mijn spulletjes koop voor een leuke prijs.

Ken jij de website van Body & Fit namelijk al?

Het is eigenlijk een webshop gericht op sportvoeding, voedingssupplementen en diëten, maar ze hebben ook enorm veel producten gericht op gezonde voeding en sinds kort ook vegan producten.

Body & Fit shop

Ik ben bij Body & Fit begonnen  met shoppen toen ik suikerbewust ging eten een aantal jaren geleden. De keuze uit gezonde superfoods is namelijk behoorlijk groot en betaalbaar. Ik kocht vaak gojibessen, notenmixen maar ook chiazaad of lijnzaad. Tegenwoordig eet ik niet meer zo suikerbewust maar ik vind het wel een fijne en gezonde aanvulling op bijvoorbeeld mijn ontbijt.

Sabines favorieten

Tegenwoordig bestel ik regelmatig  de cacaonibs , hennepzaad, chiazaad, vegan omega-3, vitamine B12 en gepofte quinoa. Maar ze hebben er ook bijvoorbeeld edelgist, allerlei notenpasta’s en lekkere ingrediënten voor in je sojayoghurtje.

Het scheelt best wat geld, want bij de Appie betaal je voor een zakje cacaonibs €5,39 voor 250 gram en bij Body & Fit €6,90 voor 500 gram. Overigens betaal je boven de 20 euro ook geen verzendkosten. Leuke bijkomstigheid.

Sinds kort verkopen ze ook vegan producten. Deels wel gericht op sporters zoals proteïnepoeders en repen. Ideaal als jij naast vegan ook nog fanatiek aan sport doet.

Mijn nieuwe voorraad komt eraan!

Onlangs bestelde ik weer een voorraadje van mijn favoriete producten. Dat wordt weer een feestje tijdens mijn maaltijden.

Kende jij deze website al en wat zijn jouw favoriete producten?

Tags:

Zij is de grootste dierenvriend en het liefst helpt zij ze allemaal. 24 jaar vegetariër geweest, nu vegan. Een openbaring. Sabine leert, ontdekt en geniet! Meer blogs lezen…

Sabine

Blogger