Thaise gele curry met rode linzen en groenten

Een snelle smaakvolle curry met rode linzen en een zak thaise roerbakgroenten. Zo heb je binnen no-time een lekker gerecht op tafel.

Thaise gele curry met rode linzen en groenten

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm een grote wok of hapjespan. Roer de currypasta, kokosmelk en water door elkaar in de pan en breng zachtjes aan de kook. Was de rode linzen en voeg toe aan de pan. Kook 10 minuten met de deksel op de pan. Snijd intussen de paprika in dunne reepjes en de champignons in plakjes. Roer de Thaise groenten, paprika en champignons door de linzen. Voeg zo nodig nog wat water toe (de groenten moeten rijkelijk bedekt zijn met saus).

Kook nog ongeveer 6 minuten met de deksel op de pan tot alles beetgaar is.

Tip 1: lekker met rijst of brood en verse platte peterselie of koriander.

Tip 2: heb je iets meer tijd? Ga in plaats voor een groentemix voor een curry met bloemkool, wortel, doperwten of spinazie!
Deel dit recept