Mango Lassi
Lassi is een traditionele yoghurtdrank uit India. Door soja yoghurt te gebruiken heb je een heerlijke vegan variant!
Ingrediënten
- 1 rijpe mango, geschild
- 200 gram sojayoghurt of yofu
- ½ theelepel kardemom
- 1 eetlepel agave siroop (optioneel)
Bereiding
Doe de mango, yofu en kardemom in de blender en pureer tot een smoothie. Proef en voeg eventueel nog agave siroop toe.
Tip: Je kunt ook bevroren mangoblokjes te kopen, dan ben je sneller klaar in de ochtend en je smoothie zal nog meer op een dessert lijken. Je kunt ook (een deel van) de sojayoghurt vervangen door kokosmelk.
- Menugang:
- Ontbijt, Drinks, Dessert
- Keuken:
- Aziatisch
- Type:
- Drinks
- Seizoen:
- Lente, Zomer
- Gelegenheid:
- —
- Smaak:
- Romig, Zoet
- Allergieën en diëten:
- Glutenvrij, Notenvrij
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
- Labels:
- Supermarktvriendelijk