Recept voor een heerlijke frappuccino

Die Caramel Frappuccino van de Starbucks? Die is natuurlijk niet echt gezond en al he-le-maal niet vegan, zelfs niet wanneer je hem met sojamelk bestelt. Gelukkig maak je in een handomdraai thuis een veel lekkerdere frappuccino, die ook nog eens gezond en veganistisch is.Frappuccino van The Scent Of Cinnamon

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 125ml ongezoete amandelmelk of sojamelk
  • 1½ theelepel cacaopoeder
  • 6 ijsklontjes
  • Toppings naar keuze zoals kaneel en cacao nibs

Bereiding

Doe alle ingrediënten, behalve de toppings, in de blender en pureer totdat de ijsklontjes in kleine stukjes zijn gehakt. Giet in een groot glas en bestrooi met de toppings. Geniet ervan!

Over mij

Charelle van The Scent of Cinnamon

Mijn naam is Charelle, 25 jaar en qua woonplaats nogal zwervend door Nederland. Sinds dit voorjaar eet ik veganistisch en vanaf dat moment heb ik nooit meer trek gehad in dierlijke producten. Alleen dat geeft voor mij al aan dat je ze niet nodig hebt om een gezond en leuk leven te leiden.

 

Op mijn Instagram deel ik glutenvrije, veganistische recepten. Die recepten vind je terug op mijn blog TheScentOfCinnamon.com, waar ik schrijf over gezonde voeding en me vaak bezighoud met de introvert/extravert kwestie. Daarnaast lees je er over vegan hotspots, kruidengeneeskunde, mindstyle en mijn leven met Lyme en fibromyalgie. Voor de VeganChallenge geef ik onder andere tips over veganistisch boodschappen doen en deel ik recepten voor de lekkerste vegan tussendoortjes! Have fun tijdens de challenge en je kunt het! Veel liefs, Charelle

Tags:

Meer blogs lezen…

Gastblogger

Blogger