Recept: Vegan suikervrije appeltaart & Matcha thee

Vegan, suikervrije appeltaart en Matcha thee, als je het Jetske vraagt een heerlijke combinatie. Vandaar ook dat ze je in deze video het recept laat zien. Ze maakt allereerst de appeltaart, welke helemaal suikervrij en vegan is. Kan dat? Jazeker! Smaakt het ook lekker? Ook dat. Door de banaan wordt het deeg alsnog lekker zoet, en wanneer je zoete appels gebruikt is de vulling van appels en rozijnen ook heerlijk zoet.

Daarnaast maakt ze heerlijke Matcha thee. Dit is niet zomaar thee uit een zakje. Je schept zo’n drie lepeltjes in een kommetje en met water op de goede temperatuur, maak je dit langzaam aan met de speciale Matcha thee garden. Voor Matcha thee moet je echt de tijd nemen, en daarom maakt Jetske dit zelf altijd als ze zichzelf echt wil verwennen.

Festeaval:

In samenwerking met Festival maakt Jetske deze video. Festeaval is een festival helemaal in het thema van thee. Hier kun je genieten van verschillende soorten thee, maar ook diverse workshops volgen. Daarnaast is er een Healtearoom waar je verschillende workouts kunt doen.

Ingrediënten vegan suikervrije appeltaart:

330g volkorenbloem
150g plantaardige margarine
2tl bakpoeder
1 banaan (zeer rijp)
3el sojamelk
1 kilo appels
60g rozijnen
3 el appelmoes kaneel

Bekijk in de video hoe je de appeltaart moet maken:

Bekijk hier alle video’s van Jetske.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger