Nieuw in Nederland: Vegan Ben & Jerry’s ijs!

Nieuw in Nederland: Vegan Ben & Jerry’s ijs! Maya is uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de lancering van hun vegan ijs in Nederland. Vegan Ben & Jerry’s is zuivelvrij én fairtrade, maar net zo lekker!

Bekijk hier alle vegan Ben & Jerry’s smaken.

 

Vegan Ben & Jerry’s ijs en meer

Vaak denkt men dat vegan eten gelijk staat aan gezond eten. Dat is niet altijd het geval. Er zijn tegenwoordig heel veel vegan producten op de markt die niet per se gezond zijn – denk aan vegan magnums, vegan bitterballen, plantaardige döner – zodat je het zo gezond of ongezond kunt maken als je zelf wilt. Daar is deze video natuurlijk bewijs voor. Het is helemaal niet erg om af en toe iets ongezonds te eten. Als je een keer ‘zondigt’, geniet er dan vooral van!

Het is echter vaak wel zo, dat je met een plantaardig dieet vanzelf wat gezonder gaat eten wanneer je meer van je calorieën haalt uit groenten, fruit, bonen en noten.

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen?

VeganChallenge

Doe dan mee met de VeganChallenge en je krijgt een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Je mag natuurlijk zelf kiezen of je gelijk 100% vegan wilt worden of dat je op een wat lager pitje begint. In ieder geval ontvang je dagelijks van ons informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen. Kijk wat bij jou past!

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger