Leuke Nederlandse vloggers

Je kunt natuurlijk schrijven over veganisme of foto’s maken van je eten, maar je kunt het ook op film laten zien. Laat dat nou precies zijn wat deze leuke Nederlandse vloggers graag doen. Vandaag delen we een aantal creatievelingen van Nederlandse bodem.

Kiwi eats

Kiwi laat zien wat ze eet en wat ze kookt, maar ze deelt ook veel nuttige informatie over veganisme. Af en toe doet ze ook een vegan smaaktest, waarin ze vegan producten test (zoals oreo’s of saucijzenbroodjes) en daar haar mening over geeft.

VeganAnimal

Op het kanaal van Tom komen elke zondag nieuwe vlogs online. Hierin zie je niet alleen wat hij eet, als fanatieke vegan sporter, maar ook bespreekt hij uitlopende onderwerpen die met veganisme te maken hebben. De laatste tijd neemt hij al zijn video’s op met zijn vrolijke vrouw Cilla.

Kim Birdwonders

Kim is een Amsterdamse rechtenstudente met een heel erg schattig vogeltje. Dat, en natuurlijk ook heel veel vegan eten, zie je regelmatig terugkomen in haar vlogs. De vlogs zijn in het Engels, maar alle producten die ze laat zien kun je gewoon in Nederland krijgen!

Maya Papaya

Natuurlijk vergeten we onze favoriete VeganChallenge vlogger niet! Ze beantwoordt veelgestelde vragen over veganisme, maar daarnaast vlogt ze ook tijdens haar reizen en andere leuke dingen die ze meemaakt.

Sofie Senden

Sofie woont in Vlaanderen, België en heeft een eigen dierenopvang voor verlaten of verwaarloosde dieren. Daarnaast is ze ook fotograaf en houdt ze ervan om de lekkerste plantaardige recepten te delen.

Ken jij nog meer leuke Nederlandse vloggers die hier niet tussen staan? Geef je beste tips in onze Facebookgroep