Leuke Nederlandse vegan instagrammers

Instagram is een walhalla voor mensen die graag kijken naar mooie plaatjes van vegan eten. Onder de hashtag #veganfood kun je meer dan 4 miljoen berichten vinden en daar zitten heel veel lekkere dingen tussen. Ook in Nederland plaatsen veel vegans dagelijks hun maaltijden op Instagram. Vandaag delen wij een aantal leuke Nederlandse vegan instagrammers, voor je dagelijkse portie vegan inspiratie.

@Veganblisslove

Andrea houdt net zo veel van yoga als van lekker eten, dus haar instagram staat vol met foto’s van deze beide dingen. Daarnaast kun je op haar instagram ook terecht voor mooie plaatjes van de natuur, dieren en inspirerende quotes.

@Omdatikdatwil

Sanne uit Rotterdam post niet alleen foto’s van heerlijk eten, maar speelt ook graag met analoge fotografie. Daarnaast heeft ze een grote liefde voor kamerplanten, cactussen en interieur.

@Vegandelight_edwin

Edwin is een echte keukenprins en deelt dan ook zo vaak mogelijk alle lekkere dingen die in zijn keuken gefabriceerd zijn. Oh en ook nog heel veel foto’s van zijn katten.

@Lisagoesvegan

Deze powervrouw is misschien wel één van de bekendste veganisten van Nederland. Ze blogt, heeft een boek geschreven bijna gelanceerd wordt én ze plaatst recepten waar je van gaat watertanden.

@Quirinesmit

Quirine eet doordeweeks super gezond, maar lust in het weekend ook graag een biertje en een bord patat. Haar instagram is een afwisseling van heerlijke gezonde salades, selfies, reisfoto’s, quotes en burgers.

@Whatgweneats

Gwen deelt wat ze eet. Dit zijn heel veel gezonde vegan maaltjes, boordevol groente en fruit. Leuk om te zien, maar pas op: je krijgt er honger van .

@Peoplelikeyouandmenl

Geert en Iris leven in een busje in Portugal en delen alle gezonde maaltjes die ze maken. Dat levert heel veel mooie foto’s op van voedsel, het strand en de natuur. Daarnaast delen ze ook leuke weetjes over bijzondere voedingsmiddelen en mooie quotes.

@Djuuuuli

Deze Vlaamse blogger komt eigenlijk uit Nederland, maar is naar België verhuist voor de liefde. Niet alleen is Djuli veganist, ze probeert ook zero waste te leven: zonder afval dus.

@Thevegantraveler

Berthe is een echte lekkerbek en reisgek. Bijna dagelijks zie je wat voor lekkere dingen ze nu weer eet. Soms vanuit een leuk vegan tentje in Nederland (waardoor je meteen nieuwe hotspots leert kunnen), maar soms ook gewoon vanuit haar eigen huis. Waar ze ook is: het eten ziet er altijd heerlijk uit.

Deze lijst is trouwens lang niet compleet, aangezien ik ook niet alle Instagram accounts ken. Dit is zijn slechts een aantal leuke instagrammers die ik graag volg. Op mijn eigen account (@aandachtig) deel ik ook vaak mijn mooiste maaltijden, evenals een flinke portie selfies en af en toe een inspirerende quote.

Vergeet ook niet de VeganChallenge te volgen op Instagram. Doe jij mee aan de VeganChallenge en heb je Instagram? Gebruik dan de #veganchallengenl, zodat wij jou foto’s kunnen zien. Dat vinden we heel erg leuk!