Jetske liet anderen bepalen wat ze een dag moest eten

Ze weet oprecht niet hoe het komt; als Jetske de camera niet aan heeft, maakt ze de heerlijkste pannenkoeken, maar zodra de camera aangaat…..

Eiwit en backing soda

Vooral pannenkoeken met eiwitpoeder en backing soda falen bij haar enorm. Het lijkt wel alsof die gedoemd zijn te mislukken… Zo ook deze keer, probeerde ze op verzoek van jullie een nieuw recept uit, en ja je raadt het al: het werd hem niet, heel jammer weer.

In haar allereerste ‘Instagram bepaalt’ video mislukte haar pannenkoek namelijk ook. Dit keer kwam dat door de backing soda. Maar helaas ook met eiwitpoeder was het huilen met de pet op.

Niet alleen Instagram, maar ook jullie mochten bepalen!

Dit keer liet Jetske haar maaltijden op drie verschillende manieren bepalen:

  1. Jullie mochten via haar Instagram stories vragen invullen wat ze moest eten de volgende ochtend.
  2. Aangezien ze die dag met Marinka had afgesproken, mocht zij bepalen wat Jetske at.
  3. Het avondeten deed ze scrollend over haar tijdlijn.

Kortom, veel variatie in één aflevering. Jetske vond het best leuk om jullie en Marinka te laten bepalen over haar voeding. Ze merkte dat jullie liever voor haar zijn dan de Instagram tijdlijn (of zijzelf). Vandaar dat ze niet vreesde voor het ontbijt en de lunch. Helaas werd het avondeten niet helemaal waar ze op zat te wachten.

Desalniettemin heeft ze weer heerlijk gegeten, een leuke hotspot ontdekt en is ze erachter gekomen hoe goed haar bakskills zijn (NOT). Ben jij ook benieuwd naar deze heerlijke faal, kijk dan zeker de video.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger