Is vlees eten natuurlijk?

Is vlees eten natuurlijk? “Het hoort bij een cultuur of traditie …” “In de oertijd aten we vlees, dus is het natuurlijk en logisch om dat nu ook te doen.” Dit wordt door vleeseters vaak als tegenargument gebruikt voor veganisme.

Is het wel natuurlijk om de hele dag op een stoel aan een bureau te zitten, achter een laptop en smartphoneschermpje? Slavernij was een tijd terug ook nog heel normaal, maar zouden we nu allemaal verafschuwen.

In deze video legt Maya uit waarom ‘cultuur en traditie’ het misbruiken van dieren niet rechtvaardigt.

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen?

VeganChallenge

De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan een maand lang gratis alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten.
Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Je zult leren dat het veganisme niet alleen een dieet is, maar een levenswijze. Waarschijnlijk zul je snel gaan inzien waarom veel mensen besluiten te switchen naar een veganistisch dieet. Hopelijk jij ook en kun je ook je vrienden en familie inspireren en uitleggen waarom jij die keuze hebt gemaakt. De VeganChallenge is een mooie start voor je veganistische reis.

Vond je de video interessant? Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger