Het eetdagboek van Vegan monkey

Jetske mag weer een eetdagboekje met je delen van een vegan. Dit keer is het Brenda van Vegan monkey. Zij eet – net als Jetske – zoveel mogelijk whole food plant based. Vandaar dat Jetske ook ontzettend enthousiast werd van haar eetdagboek!

Heel veel groente!!

Jaaa ook Brenda eet heel veel groente en Jetske loves it! Ze was wel even bang dat ze nu heel veel verschillende ingrediënten in huis moest halen, maar eigenlijk viel dat mee. Ze weet veel dingen zowel in haar lunch als in haar avondeten te verwerken wat super chill is. Jetske kan namelijk error krijgen van mensen die een halve banaan gebruiken waarbij de andere helft niet terug komt in het eetdagboek (Serieus, wat doe je er dan mee?) Maar dat was bij Brenda niet het geval!

Vegan monkey

Hoewel je bij een vegan monkey veel meer bananen zou verwachten, bleef het bij één banaan in dit eetdagboekje. De naam slaat op een karakter wat ze zelf heeft getekend: Bambu, het meest cute aapje wat ik ooit heb gezien…

Niet alleen at Jetske een keer als Brenda, zij waagde zich ook aan Jetske’s eetschema en schreef daar een heerlijk open artikel over.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger