Het eetdagboek van Lisa goes Vegan

Eetdagboek Lisa goes Vegan: na het succes van vorig jaar, komt ook dit jaar de serie “Het eetdagboek van…” maandelijks op Jetske’s YouTube-kanaal. Een serie waarin ze elke keer als een andere bekende vegan eet, om jou te laten zien hoe divers veganisme is.

Lisa Stel

Dit jaar trapt Jetske af met een zeer bekende vegan, althans ze denkt dat de meeste vegans haar wel zullen kennen. Het is Lisa Stel van Lisa goes vegan. Haar tweede boek is net uit en Jetske had de eer om daar meteen twee recepten uit te mogen proberen.

Comfort food

Zo luidt de titel van haar tweede boek en comfort food it is!! Wat heeft Jetske heerlijke dingen gegeten. En nee, niet alles was 100% gezond. Sowieso was dit eetdagboek een typisch voorbeeld van een 80/20 dag. Mocht je benieuwd zijn naar de recepten, check dan zeker Lisa’s website want daar vind je haar boek waar de gerechten in staan!

En natuurlijk kan een “het eetdagboek van” video niet zonder een gesprek met de desbetreffende vegan, dus ook dit keer heeft Jetske Lisa de hemd van het lijf gevraagd – over haar boek, haar burger en natuurlijk hoe lang ze al vegan is en waarom. Ben jij benieuwd naar het interview en natuurlijk naar wat Lisa allemaal eet op een dag, check dan zeker de video!

Eetdagboek Lisa goes Vegan

 

 

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger