Veganistische dierendag

Het is dierendag, dus hoera voor alle huisdieren! De dieren die ons gezelschap houden, onze bloeddruk verlagen en ons verblijden. De huisdieren die ons tot wandelen aanzetten (in geval van een hond) of rustig op de bank laten zitten (in geval van een schootkat). We zijn er zelfs voor de dieren die af en toe vervelend piepen, de bank kapot krabben en stiekem van ons bord eten. Op deze pagina vind je alles voor een 100% veganistische dierendag.

Veganistisch dierenvoer

Wat eten onze huisdieren eigenlijk? Als we zelf veganistisch eten, kunnen we het dan nog over ons hart verkrijgen om een blik barf open te trekken voor ons huisdier? Of hun voerbakje met brokken van ‘konijn en lam’ te vullen?

Wat veel mensen niet weten is dat het heel goed mogelijk is om ook je hond en kat plantaardig te voeren. Niet zomaar natuurlijk, maar wel wanneer je volwaardig veganistisch dierenvoer koopt waar alles in zit wat onze vrienden nodig hebben. Er zijn verschillende merken veganistisch dierenvoer op de markt, dus genoeg keus! Probeert jouw hond of kat ook een keer plantaardig deze maand?

Tip: Als je een kat of hond anders gaat voeren, laat hen dan geleidelijk wennen door het oude en nieuwe voer te mixen. Zorg dat je de juiste informatie opzoekt van tevoren.


Vegan hondensnacks zijn volop verkrijgbaar, voor als je je hond eens extra wil verwennen. Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken!


Of doe lekker makkelijk en koop kant-en-klare biologische taartmix voor je hond. Verwen je hond eens op dierendag!


Wil je kennismaken met de mogelijkheid om je hond of kat plantaardig te voeren? Bestel dan proefzakjes bij VegaVriend en betaal tijdelijk geen verzendkosten! Vul hiervoor de kortingscode ‘veganchallenge’ in.


Zorg jij voor een ander soort dier en heb je tips voor plantaardige traktaties? Laat het ons weten via de contactpagina zodat we deze pagina nog completer kunnen maken!

 

 

P.S. Heb je al bij de andere veganistische feestdagen gekeken?