Eten als het Renmeisje

Eten als Giulia, ook wel het Renmeisje. Wisten jullie dat zij vegan is? Jetske wel en zij gaat een dagje zoals Giulia eten.

Bijna hetzelfde

Het grappige aan dit eetdagboek, vond Jetske dat het bijna hetzelfde is als hoe zij zelf eet. Het grootste verschil zat hem in de porties. Zo vond Jetske dat Guilia in de ochtend en middag best weinig at maar in de avond juist weer super veel! Toen ze die hele pan pasta zag, twijfelde Jetske of dit wel voor twee personen was. In de video kun je zien of ze een hele portie op kreeg.

Winter vs Zomer eten

Jetske weet niet of je dit herkent, maar in de winter eet ze overduidelijk meer dan in de zomer. Op de dag dat ze dit dagboek uitvoerde, was het bloedje heet! Jetske had dan ook moeite met alle warme maaltijden. Geef mij maar een simpele salade. Het enige wat ze wil koken, is pasta of rijst. Voor de rest eet ze het liefst alles rauw.

Ook in de avond hoeft Jetske niet per se een kopje thee in de zomer, terwijl ze in de winter juist liters thee wegwerkt. Ze vond het dan ook een winters eetdagboekje.

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger