Dit eet een vegan wielrenner

In deze serie probeert Jetske iedere keer het eetdagboek van een andere vegan uit. Waarom? Om jou te laten zien hoe divers veganisme is en natuurlijk haalt ze hier zelf ook de nodige inspiratie uit.

In deze aflevering zie je Linda Dijkman. Zij staat iedere ochtend op om voor haar werk te gaan wielrennen! En dat is VROEG. Check hier haar Instagram om op de hoogte te blijven van haar trainingen.

Respect!

Jetske laat het ook al in de video weten, maar ze heeft diep respect voor Linda dat ze toch een x aantal dagen per week vroeg op staat om te trainen. Jetske vindt half 7 al vroeg, maar Linda staat nog een uurtje eerder op. Ze ligt weliswaar om half 10 al in bed, maar alsnog vindt Jetske het erg knap.

Iedereen verklaarde me voor gek

Toen Jetske haar vrienden/familie vertelde over dit eetdagboek, vonden ze het raar dat ze om dezelfde tijd op ging staan als Linda. “Waarom zou je dat doen, je kan toch ook later eten?” Maar Jetske vond en vindt dat wanneer ze een dagboek uitvoert, ze moet eten op de tijden van de persoon van wie het dagboek is. Dus gewoon vroeg de veren uit!

Tags:

Deze vegan fitgirl is opzoek naar de fitste versie van zichzelf en neemt jou daarin mee. Ze ruilt graag van eetdagboek met andere vegans en ontdekt toffe duurzame en vegan hotspots. Dit alles met een goeie dosis zelfspot. Meer blogs lezen…

Jetske

Blogger