Hoe zit het met biologisch vlees?

Je kent ze wel; de labels van beter leven – hoe meer sterren hoe beter. Vooral biologisch vlees is goed, toch?

Hoe zit het met biologisch vlees? Uitsluitend biologisch vlees eten lijkt voor veel mensen de oplossing voor een ethisch dilemma. In deze video vertelt Maya waarom biologisch niet per se beter is.

Hoe zit het met biologisch vlees?

Biologisch vlees is nog steeds geen ‘diervriendelijk’ vlees. Diervriendelijk vlees bestaat niet. Ook in de ei- en zuivelindustrie komt veel dierenleed voor. Dus ook dat eitje en dat lekkere glaasje melk kun je beter laten wanneer je niet wilt bijdragen aan dierenleed. Wil je helemaal niet bijdragen aan dierenleed, dan kun je switchen naar een plantaardig dieet. Heb je daar interesse in, maar weet je niet goed waar te beginnen?

VeganChallenge

De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan gratis een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen.

Ga hier naar het YouTube-kanaal van Maya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger