Paprika’s gevuld met groene spaghetti

Dit gevulde paprikarecept is perfect voor een Halloweenfeestje, maar natuurlijk ook voor een sfeervol Halloweendiner thuis. Serveer de paprika's als voor- of bijgerecht. Als je er meer van maakt of samen met de monsterburgers eet, heb je een complete hoofdmaaltijd.

Bekijk ook onze andere Halloweenrecepten.

Paprika’s gevuld met groene spaghetti

Ingrediënten

Bereiding

Doe de cashewnoten in een schaaltje, voeg 300 ml kokend water toe en zet opzij.

Breng in een grote pan water aan de kook en kook de spaghetti volgens de verpakking gaar.

Snijd ondertussen gezichtjes uit de paprika’s. Als je niet van rauwe paprika houdt, kun je ze ook in de oven bakken (zo’n 20 minuten op 200 graden).

Verwijder de pit uit de avocado en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Doe de pesto, spinazie, knoflook, avocado en edelgistvlokken in een blender of keukenmachine. Voeg de cashewnoten samen met het water waarin ze zijn geweekt toe en blend het geheel tot een gladde saus.

Meng de saus door de spaghetti en vul de paprika’s ermee.
Deel dit recept