Mango Lassi
Lassi is een traditionele yoghurtdrank uit India. Door soja yoghurt te gebruiken heb je een heerlijke vegan variant!
Ingrediënten
- 200 gr sojayoghurt
- 1 rijpe mango
- ½ tl kardemom
- 1 el agavesiroop
Bereiding
Schil en ontpit de mango. Doe de mango, yoghurt en kardemom in de blender en pureer tot een smoothie. Proef en voeg eventueel nog agave siroop toe.
Tip: Je kunt ook bevroren mangoblokjes te kopen, dan ben je sneller klaar in de ochtend en je smoothie zal nog meer op een dessert lijken. Je kunt ook (een deel van) de sojayoghurt vervangen door kokosmelk.
- Menugang:
- Ontbijt, Drinks, Dessert
- Keuken:
- Aziatisch
- Type:
- Drinks
- Seizoen:
- Lente, Zomer
- Gelegenheid:
- —
- Smaak:
- Romig, Zoet
- Allergieën en diëten:
- Glutenvrij, Notenvrij
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
- Labels:
- Supermarktvriendelijk