Mango-kokoshavermout
Havermout is het ideale ontbijt om lekker mee te variëren, zoals dit recept ook bewijst. De mango en kokosmelk maken het een tropisch gerecht, lekker kruidig door de kaneel en kardemom. Een heerlijk begin van de dag!
Ingrediënten
- 1 blik kokosmelk
- 100 milliliter water
- 100 gram havermout
- Vruchtvlees van 1 mango
- 1 theelepel kaneel
- ½ theelepel kardemom
- Paar eetlepels kokosrasp
Bereiding
Breng de kokosmelk met het water aan de kook. Voeg de havermout toe en laat 3 minuten koken. Snijd ondertussen de mango in blokjes en voeg deze aan de
havermout toe. Roer op het einde de kaneel, kardemom en kokosrasp erdoor.
Tip: lekker met wat fijngesneden verse munt.
- Menugang:
- Ontbijt
- Keuken:
- Fusion
- Type:
- Cereal
- Seizoen:
- —
- Gelegenheid:
- —
- Smaak:
- Kruidig, Romig, Zoet
- Allergieën en diëten:
- Notenvrij, Sojavrij, Vrij van geraffineerde suikers
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
- Labels:
- Supermarktvriendelijk