5 redenen om naar VegFest te gaan

Ieder jaar wordt VegFest gevierd in de Jaarbeurs in Utrecht. En Maya is erbij. In deze vlog vertelt zij ons vijf redenen om naar VegFest te gaan en waarom jij deze vegan beurs niet mag missen.

1) Lekker eten + alles is vegan dus je hoeft niet op te letten/vragen wat er in zit
2) Informatief want: lezingen en kookdemo’s
3) Gelijkgestemden ontmoeten 
4) Vegan (en vaak extra duurzame) non-food items zoals cosmetica en kleding
5) Vegan organisaties leren kennen die op grote schaal hetzelfde ideaal nastreven als jij

Is naar zo’n vegan beurs gaan nog een stapje te ver en wil je eerst thuis ervaren wat het veganisme inhoudt? 

VeganChallenge

Doe dan mee met de VeganChallenge! Je krijgt dan gratis een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Je mag natuurlijk zelf kiezen of je gelijk 100% vegan wilt worden, of dat je op een wat lager pitje begint. In ieder geval ontvang je van ons dagelijks  informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen.

Wie weet zien we je snel op het volgende VegFest!

Bekijk hier het YouTube-kanaal van Maya.

Tags:

In 3,5 jaar is Maya gegaan van vegan noob die het alleen in haar hart wist naar een vegan die alle standaard antwoorden paraat heeft. Time to Share! Meer blogs lezen…

Maya Papaya

Blogger