Twee soorten wraprolletjes

Wraprolletjes zijn een ideaal borrelhapje. Er zijn veel varianten te verzinnen en ze zijn snel gemaakt. Bovendien zien ze er mooi uit!

Twee soorten wraprolletjes

Ingrediënten

Bereiding

Voor 16 rolletjes met roomkaas, ham en geroosterde paprika

Besmeer een tortilla met roomkaas. Leg 2,5 plakje ham in het midden van de tortilla, verspreid over de lengte. Snijd de geroosterde paprika in dunne repen en leg deze langs de onderrand van de tortilla. Sprenkel er naar smaak versgemalen zwarte peper over.

Rol vanaf de onderrand de tortilla op tot een wrap, zodat de paprika mooi in de kern van de wraprol komt komt. Snijd de wrap in rolletjes van circa 1,5 cm en zet in elk rolletje een prikker. Maak nog zo’n zelfde wrap.

Voor 16 rolletjes met pesto, spinazie en olijven

Besmeer een tortilla met pesto rosso. Beleg de onderste twee derde van de tortilla met spinazieblaadjes. Sprenkel er naar smaak versgemalen zwarte peper over.

Rol vanaf de onderrand de tortilla op tot een wrap. Snijd de wrap in rolletjes van circa 1,5 cm. Steek steeds een prikker door een olijf en dan een rolletje. Maak nog zo’n zelfde wrap.

Serveer de rolletjes op een mooi bord. Leg ze eventueel op hun zijkant, zodat je de vulling goed kunt zien.