Pêche melba-smoothiebowl
Geniet van deze combinatie van een klassiek dessert en een voedzaam en lekker ontbijt met perzik en framboos.
Ingrediënten
- 200 ml ongezoete plantaardige melk
- 45 gr havermout of havervlokken
- 120 gr bevroren perzikstukjes
- 65 gr bevroren frambozen
- 0,5 el amandelpasta
- 1 el chiazaadjes
- 0,5 tl kaneel
- 1 medjool dadel of 1 el ahornsiroop
Bereiding
Doe alle ingrediënten in een (high speed) blender en blend totdat het geheel romig is geworden.
Tip: Probeer eens met bevroren mango en blauwe bessen i.p.v. perzik en framboos en/of met gemalen lijnzaad i.p.v. chiazaadjes.
- Menugang:
- Ontbijt
- Keuken:
- Europees
- Type:
- —
- Seizoen:
- Lente, Zomer, Herfst, Winter
- Gelegenheid:
- —
- Smaak:
- —
- Allergieën en diëten:
- Glutenvrij, Pindavrij, Raw, Vrij van geraffineerde suikers
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
- Labels:
- —