Choco-notenballetjes
Voor dit lekkere zoete hapje hoef je niet eens je hand om te draaien, slechts je keukenmachine! Het is in een mum van tijd klaar en je kunt er veel mee variëren.
Ingrediënten
- 75 gram walnoten
- 75 gram gedroogde abrikozen
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 3 eetlepels kokosrasp
Bereiding
Doe de walnoten in de keukenmachine en maal ze fijn. Voeg abrikozen en cacaopoeder toe en blitz nog een paar keer. Vorm van het mengsel stevige balletjes van en rol deze door de kokosrasp.
Tip: Gebruik ook eens andere noten of gebruik dadels in plaats van abrikozen.
- Menugang:
- Tussendoor
- Keuken:
- Fusion
- Type:
- Zoetjes & Zoutjes & Snacks
- Seizoen:
- —
- Gelegenheid:
- Kerst
- Smaak:
- Zoet
- Allergieën en diëten:
- Glutenvrij, Pindavrij, Raw, Sojavrij, Vrij van geraffineerde suikers
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
- Labels:
- Supermarktvriendelijk