Veganistisch pasen

Vegan feestdagen?

Feestdagen zijn hartstikke leuk, maar niet altijd vegan friendly. Toch kan het hartstikke makkelijk zijn om pasen zonder ei te vieren. Je moet net maar even weten hoe! Hier vind je dan ook onze plantaardige recepten voor een veganistisch pasen.

VeganChallenge

Heb je er trouwens al eens aan gedacht om mee te doen met de VeganChallenge? Ons doel is om jou te helpen om veganistisch te gaan leven. Na het inschrijven ontvang je dagelijks een nieuwsbrief van ons. Deze staat boordevol tips over veganisme, recepten voor gerechten en artikelen over gezondheid en andere thema’s. Daarnaast vind je er een veganistische voorraadlijst, nieuws van de NVV en nog veel meer. Wil je nog meer informatie? Kijk dan eens op onze Facebook, Instagram of Twitter.

Vegan high tea met pasen

Speciaal voor jullie hebben we een high tea samengesteld, uiteraard geheel plantaardig voor een echt veganistisch pasen! Hieronder vind je het boekje in je browser. Wil je het liever downloaden in PDF? Dat kan hier. Veel kookplezier en een geweldig Pasen toegewenst!

Ga met je muis over de afbeelding om de navigatie in beeld te krijgen.

P.S. Heb je al bij de andere veganistische feestdagen gekeken? En wist je al dat de NVV nog meer recepten aanbiedt voor veganistische feestdagen?