Ovenschotel met aardappel en portobello
Deze ovenschotel met aardappel, paprika, courgette en portobello's kun je voorbereiden door alle groenten vast te wassen en snijden. Daarna heb je er nog weinig werk aan!
- Allergieën en diëten:
- Glutenvrij, Notenvrij, Sojavrij, Vrij van geraffineerde suikers
- Moeilijkheidsgraad:
- Makkelijk
Ingrediënten
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1/2 courgette
- 2 portobello paddenstoelen
- 10 cherrytomaten
- 1 rode ui
- 4 aardappels
- 4 el olie
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 ℃.
Snijd de paprika's, courgette, portobello's en aardappels in grove stukken. Pel en snipper de rode ui. Meng alle groenten in een ovenschaal, samen met de kruiden. Giet de olie eroverheen en schep om. Zet de ovenschaal 45 minuten in de oven; schep halverwege om. Verwijder de kruidentakjes voor het serveren.
Tip: Lekker te combineren met worstjes, bijvoorbeeld van onze
English breakfast. Als je nog verse kruiden over hebt, kun je die daar ook in verwerken.