Ervaringen

Linda

Ik ben dankzij de VeganChallenge helemaal gestopt met vleeseten. Ik ga de volgende keer zeker weer meedoen, om nog meer over veganisme te leren!

– Linda

Charles

Jullie hebben me succesvol door mijn eerste maand als veganist begeleid. Dat heeft ontzettend geholpen. Dank daarvoor!

– Charles

Adrie

Ik keek elke keer uit naar de nieuwsbrieven. Ik probeer full-time vegan te eten, en dat lukt thuis bijna altijd. Dank jullie wel. Op naar de volgende VeganChallenge!

– Adrie

Marja

Ik vond het leuk en laagdrempelig, ideaal om op deze manier kennis te maken met veganisme zonder dat er gelijk hardcore veganisten met hele enge teksten en filmpjes om je oren slaan.

– Marja

Paul

Een mooie uitdaging voor iedereen om erachter te komen wat je normaliter eigenlijk eet en wat er ook prima anders zou kunnen.

– Paul

Linda

De VeganChallenge heeft mij echt de drempel overgehaald en laten zien dat veganisme helemaal niet duur en moeilijk hoeft te zijn!

– Linda

Lowik

De VeganChallenge is de makkelijkste manier om de plantaardige keuken te ontdekken, gewoon elke dag de receptenmail checken!

– Lowik

Annemieke

Sinds de VeganChallenge eet ik volledig veganistisch. En ik ben er heel blij mee. De challenge heeft me veel bewuster gemaakt van eten en voedingsstoffen in het algemeen. Bedankt.

– Annemieke

Alissa

Als beginnende veganist was deze challenge goed te doen. De recepten waren makkelijk en vielen bij mijn ouders (geen veganisten) ook erg in de smaak. Ik vond het erg leuk en leerzaam.

– Alissa