VeganChallenge bundelt krachten met Plant Power

De VeganChallenge gaat samenwerken met Plant Power. Door middel van wederzijdse promotie kunnen beide campagnes elkaar versterken in het gemeenschappelijke doel om veganisme uit te dragen.

Plant Power campagnecoördinator Jurjen Ruijter: “De lezers van onze Plant Power brochure krijgen met de VeganChallenge een leuke uitdaging in handen om aan de slag te gaan met plantaardig eten. Daarnaast biedt de VeganChallenge een schat aan informatie en gratis recepten. Een enorme meerwaarde.

VeganChallenge teamcoördinator Stephan Stegeman vult aan: “Het offline bereik van Plant Power kan zorgen voor een grote toestroom van nieuwe deelnemers aan de VeganChallenge. Tot nu toe vonden de promotieactiviteiten voor de VeganChallenge vooral online plaats. Door de samenwerking met Plant Power zijn we nu ook beter zichtbaar op straat en zal het totale bereik aanzienlijk toenemen.

Plant Power

Plant PowerPlant Power is een stichting die toewerkt naar een harmonieuze en duurzame samenleving door voorlichting te geven over plantaardige voeding. Met plantaardige voeding omzeilen ze dieren in ons voedselproductiesysteem, wat onze ecologische voetafdruk verkleind, vele dierenlevens bespaard en het risico op welvaartsziekten doet afnemen.

Ze vinden dat eerlijke, betrouwbare informatie over voeding voor iedereen beschikbaar moet zijn. Door middel van brochures en lezingen brengen we plantaardige voeding onder de aandacht in Nederland en België.

Ideologische samenwerking

Het gemeenschappelijk ideaal van een plantaardige toekomst biedt veel mogelijkheden tot samenwerking. Ruijter: “De samenleving veganizen lukt beter wanneer we de krachten bundelen en elkaar aanvullen en versterken in onze outreach activiteiten. Vanaf het einde van de zomer willen we de VeganChallenge gaan opnemen in onze brochures om op die manier nog meer mensen te inspireren om dier- en milieuvriendelijke keuzes te maken”.

Stegeman concludeert: “Wanneer een gezamenlijk doel overal ter wereld inspireert tot actie, wanneer het mensen mobiliseert en uit alle hoeken van de samenleving bijeenbrengt, ontstaat er iets moois: synergie. Prachtige initiatieven als Plant Power en de VeganChallenge zijn het levende voorbeeld van projecten die medemensen op een toegankelijke en vriendelijke manier willen inspireren om eens na te denken over de voordelen van een plantaardige levensstijl. Om te ontdekken hoe gemakkelijk het is om met compassie door het leven te gaan. Ik ben echt enorm blij met de samenwerking tussen Plant Power en de VeganChallenge. Door samen te werken wordt het iets gemakkelijker om ons gezamenlijke doel behalen: een dier-, milieu- en mensvriendelijke wereld.

Tags:

Meer blogs lezen…

admin

Blogger