Vegan eten op Bali

Vegan eten op Bali … Het is buiten de deur of in het buitenland niet altijd makkelijk om veganistisch te eten. Op Bali zijn er echter ontzettend veel vegan opties. Maxime is een aantal maanden op reis en vertelt in onderstaande video wat ze als veganist zoal eet op Bali.

Benieuwd naar tips en tricks voor veganistisch eten in het buitenland?

Lees verder over veganistisch eten in het buitenland: Maleisië, Japan en Berlijn.

VeganChallenge

Heb je interesse in veganistisch eten, maar weet je niet goed waar te beginnen? De perfecte stap om te beginnen met veganistisch eten, is door mee te doen aan de VeganChallenge. Je krijgt dan een maand lang alle informatie die je nodig hebt om veganist te worden. Word je gelijk 100% vegan, of begin je op een wat lager pitje? Je ontvangt dagelijks informatie over veganisme, blogs en vlogs om te lezen en kijken en recepten voor je veganistische ontbijt, lunch en avondeten.
Daarnaast geven we je informatie over uit eten gaan, omgaan met sociale situaties, het vervangen van producten, hoe je rond kunt komen op een klein budget en nog veel meer. Dit betekent dat je goed voorbereid aan je veganistische reis kunt beginnen. Kijk wat bij jou past!

Tags:

Maxime is een jonge vegan die van reizen, mensen en muziek houdt. Haar creativiteit uit ze door middel van youtube video's, waarmee ze mensen enthousiast wil maken voor het veganisme. Meer blogs lezen…

Maxime

Blogger