Partners & Sponsors

VeganChallenge partners & sponsors

Op deze pagina vind je een overzicht van de VeganChallenge partners en sponsors. Dit zijn organisaties die bijdragen aan het succes van de VeganChallenge, op wat voor manier dan ook. Psst, doe jij al mee?

NVV

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) is de grootste ledenorganisatie voor veganisten in Nederland. Een maatschappelijk betrokken organisatie die zich met hart en ziel inzet voor dieren. En dat is hard nodig, want in onze maatschappij worden veel dieren nog gezien als bezit, ding of economische eenheid. Daarom promoot de NVV het veganisme met als doel het beëindigen van de exploitatie van dieren. Of het nu is voor een gehaktbal, een glas melk of leren schoenen.

Gelukkig is veganisme helemaal niet moeilijk tegenwoordig. Er zijn heel veel diervriendelijke alternatieven én er komen steeds meer bij. De NVV helpt je graag met initiatieven als Melk, je kan zonder!, Vegan Wiki, VEGAN Magazine en uiteraard met de VeganChallenge.

Wil je meer weten over veganisme en hoe makkelijk het is om vegan te worden? Op de website www.veganisme.org vind je alle informatie die je nodig hebt.

Plant Power

Plant Power wil mensen inspireren om plantaardig te gaan eten en te kiezen voor een vegan lifestyle. Met het uitdelen van brochures en het verzorgen van lezingen en workshops maken we mensen bewust van de vele voordelen van plantaardige voeding voor mens, dier en milieu.

Plant Power richt zich met haar vegan outreach vooral op studenten aan universiteiten en hogescholen. Door mensen te informeren, sensibiliseren én door praktische handvatten aan te reiken probeert Plant Power positieve gedragsverandering bij consumenten in gang te zetten. Met ons grote bereik op straat hopen we veel mensen te kunnen doorzetten naar de VeganChallenge die eerder niet of minder werden bereikt.

Meer info: www.plantpower.nu