Veganistisch halloween

Veganistische feestdagen?

Feestdagen zijn hartstikke leuk, maar niet altijd vegan friendly. Toch kan het hartstikke makkelijk zijn om ook met halloween veganistisch uit je bol te gaan. Je moet net maar even weten hoe! Hier vind je dan ook onze plantaardige recepten voor een veganistisch halloween.

VeganChallenge

Heb je er trouwens al eens aan gedacht om mee te doen met de VeganChallenge? Ons doel is om jou te helpen om veganistisch te gaan leven. Na het inschrijven ontvang je dagelijks een nieuwsbrief van ons. Deze staat boordevol tips over veganisme, recepten voor gerechten en artikelen over gezondheid en andere thema’s. Daarnaast vind je er een veganistische voorraadlijst, nieuws van de NVV en nog veel meer. Wil je nog meer informatie? Kijk dan eens op onze Facebook, Instagram of Twitter.

Vegan halloween

Mummywortels, cupcakes met hersenen en groene spaghetti?! Steel de show tijdens Halloween met deze griezelige lekkernijen. Daarnaast vind je hier ook echte klassiekers, zoals pompoen, burgers en spinnenwebkoekjes. Hieronder vind je het boekje in je browser. Veel kookplezier en een geweldig Pasen toegewenst!

Ga met je muis over de afbeelding om de navigatie in beeld te krijgen.

P.S. Heb je al bij de andere veganistische feestdagen gekeken? En wist je al dat de NVV nog meer recepten aanbiedt voor veganistische feestdagen? Ten slotte hebben we ook nog een Pinterestverzameling gemaakt boordevol inspiratie voor een veganistisch halloween.