Dierendag

Hoera voor onze huisdieren! De dieren die ons gezelschap houden, onze bloeddruk verlagen en ons tot wandelen (in geval van hond) en/of rustig op de bank zitten zonder dat je bij je thee kan (in geval van schootkat) aanzetten. Maar wat eten onze huisdieren eigenlijk? En als we zelf vegan zijn, kunnen we het dan nog over ons hart verkrijgen om een blik barf open te trekken of hun voerbakje met brokken met ‘konijn en lam’ te vullen?

Wat veel mensen niet weten is dat het heel goed mogelijk is om ook je hond en kat plantaardig te voeren. Niet zomaar natuurlijk, maar wel wanneer je volwaardig vegan voer koopt waar alles in zit wat ze nodig hebben. Er zijn meerdere merken op de markt, dus genoeg keus! Probeert jouw hond of kat ook een keer plantaardig deze maand?

Tip: als je een kat of hond anders gaat voeren, laat hen dan geleidelijk wennen door het oude en nieuwe voer te mixen.


Vegan hondensnacks zijn volop verkrijgbaar, voor als je je hond eens extra wil verwennen. Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken!


Of doe lekker makkelijk en koop kant-en-klare biologische taartmix voor je hond.


Wil je kennismaken met de mogelijkheid om je hond of kat plantaardig te voeren? Bestel dan tijdens de VeganChallenge proefzakjes bij VegaVriend en betaal tijdelijk geen verzendkosten! Vul hiervoor de kortingscode ‘veganchallenge’ in.


Zorg je voor een ander soort dier en heb je tips voor plantaardige traktaties voor hen? Laat het ons weten via de contactpagina zodat we deze pagina volgend jaar completer kunnen maken!