Even voorstellen Lijs uit Gent

Even voorstellen: In deze video stelt Lijs Beeckman zich voor, een studente uit Gent, België. Naast haar vlogs en blogs op de VeganChallenge, heeft zij ook een YouTube kanaal, Lijsismore. Met wat humor en realisme toon ik je hoe eenvoudig het is om zelfs met een drukke agenda of een studentenbudget plantaardig te leven.

Nog meer leuke Nederlands(talige) vegan bloggers ontdekken? Hier vindt een lijst.

Doe jij mee aan de VeganChallenge? Goed bezig! Jij maakt het verschil voor de dieren, het milieu en natuurlijk je eigen gezondheid. Zoals Lijs in haar video’s laat zien, kun je ook als student, en dus met een krap budget, prima leven als veganist. Je merkt zelf vast ook dat er tegenwoordig elke week wel nieuwe vegan producten en eetgelegenheden te vinden zijn. Hopelijk ondervind jij ook dat het tegenwoordig helemaal niet meer moeilijk is om veganist te zijn!

Tags:

Ik ben Lijs Beeckman, een studente uit Gent, België. Naast mijn vlogs en blogs op de VeganChallenge heb ik ook een YouTube kanaal, Lijsismore. Met wat humor en realisme toon ik je hoe eenvoudig het is om zelfs met een drukke agenda of een studentenbudget plantaardig te leven. Meer blogs lezen…

Lijs

Blogger