Een realistisch eetdagboek van een veganist

Wat eet een veganist nou precies?

In de vlog “Een realistisch eetdagboek van een veganist” laat maxime zien wat ze eet. Zo laat ze bijvoorbeeld zien hoe ze aan haar B12 komt, maar ook wat voor fruit ze eet en hoe ze een simpele pasta klaarmaakt. Handig voor als je zelf not niet precies weet wat het eetdagboek van een veganist is.

Veganisme moeilijk? Zeker niet!

Maxime laat in haar vlog “Een realistisch eetdagboek van een veganist” zien hoe ze een gemakkelijke pasta kookt. Als je bijvoorbeeld een lange werkdag achter de rug hebt, dan kan het lastig zijn om uitgebreid veganistisch te koken. Toch kan zo’n pasta net zo lekker zijn.

Recepten van de VeganChallenge

Naast deze vlog biedt de VeganChallenge een enorme hoeveelheid recepten. Kijk daar gerust eens als je op zoek bent naar gemakkelijke, goedkope en lekkere veganistische recepten. Of doe mee aan de VeganChallenge en krijg een maand lang recepten, informatie en alles wat je nodig hebt om een flexanist of veganist te worden!

Tags:

Maxime is een jonge vegan die van reizen, mensen en muziek houdt. Haar creativiteit uit ze door middel van youtube video's, waarmee ze mensen enthousiast wil maken voor het veganisme. Meer blogs lezen…

Maxime

Blogger