Easy Easter: Leuke vegan evenementen met Pasen

Veel feestdagen gaan gepaard met lekker eten.  Heb je geen zin om zelf in de keuken aan de slag te gaan met Pasen? Wees gerust ook zonder veel eigen moeite kom je deze dagen door. Er zijn een aantal fijne plekken waar je kunt aanschuiven en heerlijk kunt eten. Sleep je familie/vrienden/lover mee en ga heerlijk genieten. Speciaal voor jou een overzicht met adresjes!

Foam Den-Haag Easter Sunday Brunch

Zondag 21 april van 10.00 – 12.00 Frederikstraat 44 in Den Haag

Voor gezond en lekker vegan eten ben je bij deze Health en Vegan Food Hotspot aan het goede adres! Een fijne plek om te zitten in een van de vele leuke straatjes in Den Haag. Met een beetje mazzel is het goed weer en kun je in de mooie tuin zitten. Speciaal voor Pasen wordt er een plantaardige brunch georganiseerd. Denk aan:  vers brood, huisgemaakte spreads, French toast, scrambled tofu en veel meer lekkers. De kosten voor de brunch zijn 21,95 per persoon inclusief een vers sapje.

Reserveer via info@foamcatering.nl en kijk voor meer informatie op de site van Foam.

Werf5 Maandelijke Vegan Potluck Brunch

Zondag 21 april 11.30 – 13.30 uur Oudegracht aan de werf 5 in Utrecht

Sinds kort wordt er iedere maand een potluck georganiseerd bi Werf5 in Utrecht. Vaak is er ook een leuke activiteit gekoppeld aan de Potluck. Zo is er al een Tea Experience geweest en de komende editie op zondag 31 maart is met een korte wandel en zitmeditatie. Zin om met Pasen te eten met andere vegans? Neem wat lekkers mee om samen te delen.

Meld je aan via het Facebook evenement.

All Day Plantbased Paasbrunch door Happy Earth

Zondag 21 april 10.00-16.00 Zwaanshals 299 3035KH Rotterdam

Je hebt het goed gelezen……All Day! Happy Eart organiseert met Pasen een uitgebreide paasbrunch. De brunch is naast 100% plantaardig ook suikervrij. Eventueel op verzoek ook glutenvrij.

Je kunt onder andere genieten van scrambled tofu, verse huisgemaakte cinnamon rolls, vers fruit, kokosyoghurt, chiapudding, Jordy’s zuurdesembrood, lekkere dips en veel meer.

De kosten van de brunch zijn 22,50 per person. Dit is exclusief drankjes. Kinderen t/m 4 kunnen gratis mee eten en voor kinderen van 5 t/m 10 jaar wordt 12,50 gerekend.

Reserveren kan via: mail@happyearthkitchen.com. Kijk voor meer informatie op de site.

Daantje food & drinks

Zondag 21 april 12.00-14.00 uur Nieuwstraat 25 3311XR Dordrecht

Voor een heerlijke brunch met Pasen kun je bij Daantje aanschuiven. Je kunt genieten van een speciaal Paasbuffet met vegan zoet en hartig lekkers. In 2018 was Daantje de Winnaar van de Vegan Awards, dus hier wil je eten! Je kunt zelf aangeven hoe laat je wilt komen, vanaf 12.00 uur tot uiterlijk om 14.00 uur. De kosten zijn 22,50 per persoon, inclusief een sapje. Als je gegarandeerd wilt zijn van een plekje, mail dan naar inf@daantjefoodanddrinks.nl.

Plantastic! Paas Brunch

Zondag 21 april 10.00-12.00 uur Marniersweg 64a 3011 NR Rotterdam

Een culinair feestje tijdens de Pasen? Plantastic! Health Hub belooft alles uit de kast te trekken op het gebied van smaak en beleving. Wat je kunt verwachten….. Heerlijke verse biologische sandwiches, huisgemaakte zoetigheden en koffie en thee. De thee en filterkoffie zijn zelfs onbeperkt J De kosten zijn 35,00 per persoon. Maak je reservering via de website.

Tags:

Hoi! Ik ben Anne-Fleur én sinds 2 jaar veganist. En dit was zeker geen keuze van maandag op dinsdag, dus ik weet goed waar je in het begin tegenaan kunt lopen. En hier vertel ik je graag meer over. Meer blogs lezen…

Anne-Fleur

Blogger