Bo over haar eerste 9 dagen

Bo over haar eerste 9 dagen: Inmiddels zitten we al op dag 9 van de VeganChallenge (waar blijft de tijd jongens, waar blijft de tijd?) dus vond ik het de hoogste tijd om even een samenvattinkje te geven van de afgelopen week. Als ik alleen ben, vind ik het totaal geen moeite om vegan te eten, maar zodra ik met vrienden ben wordt dat allemaal toch wel iets lastiger. Nog even volhouden dus! Bij deze een samenvatting van mijn eerste 9 dagen. 

Over Bo

Mijn naam is Bo Courant, ik ben 23 jaar en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Op dit moment studeer ik Nederlandse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam (wat echt de leukste studie óóit is!) en woon ik op mezelf in het mooiste nieuwbouwproject van Amsterdam (HA, da’s dus echt zo want we hebben vorige week de Nieuwbouwprijs 2016 gewonnen).

In mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk leuke dingen te doen met vrienden óf alleen, want ondanks het feit dat ik heel sociaal ben, vind ik het heerlijk om zo nu en dan een dag alleen op pad te zijn. Verder lees ik veel en graag, ben ik groot fan van goede films en Netflix (House of Cards, Borgen en Bron/Broen op nummer 1!), vind ik sporten eigenlijk heel fijn en zal zingen altijd mijn allergrootste liefde blijven. Tot slot ben ik van mening dat je zélf iets van het leven moet maken. Het leven is te kort om af te wachten of te hopen dat de dingen vanzelf beter zullen gaan. Haal eruit wat erin zit! Klinkt misschien heel zweverig, maar ik sfeer hierbij.

Tags:

Meer blogs lezen…

Gastblogger

Blogger